Inloggen

RK Basisschool St Victor

Openbare blogs

preview
Nick van der Voet Nick van der Voet
Gepubliceerd in 'Bewegingsonderwijs (2017-2018)'

Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor groep 8 is dit jaar gewonnen door de St. Victorschool na een spannende finale. Maar laten we beginnen bij het begin.

Om 13:00 begon het toernooi, bestaande uit vier poules van 4 teams. In de poule speelde de St. Victorschool tegen de Regenboog, Wakersduin en Noordwijkse school. Alle poulewedstrijden werden gewonnen en dus eindigde onze school op de eerste plek.

 

Alle poulewinnaars spelen in een kruisfinale tegen elkaar om de plekken een tot en met 4 te verdelen. In een spannende halve finale tegen de Klaverweide werd er gewonnen en mochten de jongens zich opmaken voor de grote finale, tegenstander Prinsenhof.

 

Het bleek een echte finale te worden met kansen voor beide teams. Toch wist geen team het net te vinden en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Er werd door elk team 1 strafschop gemist voordat de laatste 2 spelers aan de beurt waren. De St. Victorschool schoot raak en helaas voor de Prinsenhof schoot de beslissende speler over.

 

De jongens hebben zich nu geplaatst voor de volgende ronde!

preview
Ellen de Klerk Ellen de Klerk
Gepubliceerd in 'Blog van 5A'

Vol trots kwamen de kinderen vanmorgen binnen met prachtig versierde paasdozen. Iedereen had een ontbijtje voor een klasgenootje gemaakt. Elk kind mocht de doos opzoeken met zijn of haar naam erop. Zo was de tafelschikking nog een grote verrassing.

preview
Wendy Meijer- de Ridder Wendy Meijer- de Ridder
Gepubliceerd in 'Blog van 1/2D'

Laat de lente maar komen, wij zijn er klaar voor. Vorige week zijn we in de klas gestart met het thema 'het tuincentrum'. We hebben een eigen tuincentrum in de klas en leren van alles over de groei en bloei van bollen en zaden. Vandaag zijn we op speurtocht gegaan door een echt tuincentrum, dat was super leuk en leerzaam. Aan het eind van ons bezoek kregen we allemaal een potje met zaadjes mee om thuis te zaaien. Bedankt Tuinextra!

preview
Nick van der Voet Nick van der Voet
Gepubliceerd in 'Bewegingsonderwijs (2017-2018)'

Dinsdag 6 februari was het jaarlijkse bowlingtoernooi. Leerlingen van verschillende scholen uit groep 7 en 8 konden zich opgeven voor dit toernooi. De St. Victorschool deed mee met vier teams, elk bestaande uit drie leerlingen. 

 

Om 16:00 uur werd de eerste bal gegooid in Flamingo in Noordwijkerhout en vanaf dat moment was het meteen spannend. Alle teams deden hun uiterste best en gingen vol enthousiasme voor de strikes en spares. Uiteindelijk werd de winnaar bekend in de absolute slotfase. Met een verschil van 14 punten werden Siem, Hidde en Lucas winnaars van de dag. 

 

Het was een leuke en geslaagde middag, mede door alle aanwezige leerlingen die met veel plezier hebben gespeeld!

preview
Melanie Brouwer Melanie Brouwer
Gepubliceerd in 'Blog van 1/2A'

‘s Ochtends hadden we hem al voorbij zien rijden.

De Fiepbus!!

En eindelijk mochten wij ‘s middags hem bezoeken.

Dat was echt fantastisch!

Er was een doolhof, spelletjes, filmpjes, en ook konden we kleuren.

Wij hebben genoten!