Inloggen

RK Basisschool St Victor

preview
Nieuwsbrief februari 2023

Nieuwsbrief

Welkom op deze wereld!

Er is een hoop nieuws te melden van het babyfront!

 

Juf Jeanette van groep 1/2b is bevallen van een prachtige zoon; Tygo!

Tygo

 

Juf Bianca van groep 6b is bevallen van een mooie dochter; Rheeza!

Juf Bianca met Rheeza

Muziekjuf Yvonne is bevallen van een heerlijke zoon: Charly!

Juf Yvonne met Charly

 

Gefeliciteerd met jullie pasgeboren kindjes!

Vervanging is lastig

Er zijn de afgelopen weken best wat mensen ziek geweest naast de langduriger afwezige leerkrachten. De invalpool is leeg. Tot nu toe hebben we het meeste goed kunnen opvangen en hebben we de afgelopen periode 1 groep, 1 dag verdeeld. Het zou voor kunnen komen dat er een groep een dag thuis moet blijven. U hoort dit altijd minimaal een dag van te voren.

 

We hebben beleid gemaakt welke stappen we zetten als er een leerkracht ziek is. Deze afspraken worden besproken in de volgende MR vergadering en het komt erna in de nieuwsbrief.

 

Bent of kent u iemand met een Pabo diploma en zou u of degene wel weer aan het werk willen in het onderwijs dan hoor ik graag wat van u. Dit kan door via SchouderCom een bericht te sturen of te mailen naar directie.victor@sophiascholen.nl. 

Afscheid juf Margot Hofacker
Juf Margot heeft zich jarenlang ingezet op de St. Victor als IB-er onderbouw. Zij heeft eind vorig schooljaar een mooie nieuwe baan gevonden bij De Nieuwe School, ook een Sophia school in Noordwijkerhout. Juf Margot heeft het afgelopen halve schooljaar nog een dag extra gewerkt bij ons op school om voor een goede overdracht te zorgen. Vanaf januari is zij niet meer werkzaam op de St. Victor.
 
Via deze weg wil ik juf Margot bedanken voor haar werk de afgelopen jaren en de extra inzet in het afgelopen half jaar.
 
Mocht u vragen hebben, is Anouk van der Putten de nieuwe IB-er. Zij is te bereiken via schoudercom of via het telefoonnummer van school.
Aanmelden broertjes of zusjes

Mocht u nog een jonger kind hebben dat binnen nu en een jaar 4 wordt, meld het dan aan alstublieft. U kunt het bijgevoegde formulier daarvoor invullen of bij de receptie een aanmeldformulier ophalen. 

St. Victorschool - Pilarenlaan 33 - 2211 LH Noordwijkerhout