Inloggen

RK Basisschool St Victor

preview
Nieuwsbrief januari 2023

Nieuwsbrief

Vanuit de directie

2023

Na twee weken kerstvakantie zijn we weer begonnen. Fijn om de school weer vol te hebben!

 

Via deze weg wil ik u, mede namens het team van de St. Victor, een fijn 2023 wensen!

 

Studiedag in december
Op 6 december hebben we op de studiedag de volgende ambitie geformuleerd:

 

'Op de St. Victorschool helpen wij met elkaar kinderen groeien tot zelfverzekerde personen die positief de toekomst tegemoet gaan!'

 

We gaan de komende periode gebruiken om deze ambitie te vertalen naar ons nieuwe schoolplan 2023-2027.

 

Mocht u hier vragen of opmerkingen over hebben, hoor ik graag van u!

 

 

Even voorstellen...

Anouk

Mijn naam is Anouk van der Putten en ik ben deze week gestart als intern begeleider op de  
St. Victorschool. Voordat ik hier kwam werken, heb ik gewerkt als groepsleerkracht in groep 1 t/m 8, heb ik kinderen individueel ondersteund als remedial teacher en heb ik ervaring opgedaan als IB-er.  

 

Doordat mijn kinderen op de st Victorschool zitten/hebben gezeten en ik alweer 14 jaar in Noordwijkerhout woon, kom ik hier al heel wat jaren over de vloer. Ik ken de school als een fijne school met een sterk team, waar een goede sfeer hangt en zowel de kinderen als leerkrachten zich met veel plezier en inzet blijven ontwikkelen. 

 

Als intern begeleider ben ik verantwoordelijk voor de zorgstructuur binnen de school en probeer ik samen met de leerkrachten te zorgen voor mooie resultaten en een positieve werksfeer.  

 

Ik werk 4 dagen per week, waarbij ik de komende periode op woensdag niet aanwezig zal zijn.  

 

Hartelijke groet,

 

Anouk van der Putten  

Vacature voor schoonmaker bij CSU

Bij CSU (het bedrijf dat ook bij ons schoonmaakt) zoeken ze een schoonmaker voor een Sophiaschool in Voorhout. Klik hier voor meer informatie.

Voorstellen CJG, Kwadraad en Voor ieder 1

Opvoeden is een uitdaging! Wie twijfelt nou nooit aan zijn manier van opvoeden of hoe je iets moet aanpakken. Wat is nou normaal of moet ik me hier echt zorgen over maken?

 

Ze zeggen niet voor niets: "Er is een heel dorp nodig om een kind op te voeden". Om die reden willen wij via deze nieuwsbrief thema's rondom het opvoeden met jullie delen!

 

Als je vragen hebt of ondersteuning wilt, zijn daar verschillende mogelijkheden voor in Noordwijkerhout. Het CJG, Kwadraad en Voor ieder 1 zijn de organisaties waar je terecht kunt met je vragen of zorgen. Om ervoor te zorgen dat jij antwoord op jouw vragen krijgt, werken deze organisaties nauw met elkaar samen.

 

In de bijlage stellen ze zich verder aan u voor.

St. Victorschool - Pilarenlaan 33 - 2211 LH Noordwijkerhout