Inloggen

RK Basisschool St Victor

preview
Nieuwsbrief december 2022

Nieuwsbrief

Herinnering studiedag 6 december

Komende dinsdag 6 december hebben we een studiedag en is de school gesloten. 

Mooie boeken

Heeft u thuis nog goede, mooie en verzorgde kinderboeken die niet meer gelezen worden? Wilt u die dan meegeven voor in de klassenbibliotheek?

 

Wij en de kinderen zouden er erg blij mee zijn!

Oudersteunpunt Samenwerkingsverband

Uit de landelijke evaluatie Passend Onderwijs is gebleken dat veel ouders moeite hebben met het vinden van de juiste informatie en het vinden van een passende onderwijsplek.

 

Daarom heeft het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap ieder samenwerkingsverband de opdracht gegeven een Oudersteunpunt in te richten. Het samenwerkingsverband Duin- en Bollenstreek is momenteel bezig met het inrichten van een Oudersteunpunt.

 

Het samenwerkingsverband vindt het belangrijk om het steunpunt samen met ouders vorm te geven en maakt daarom gebruik van de tool Vertellis. Deze tool bestaat uit een vragenlijst, maar er is ook ruimte voor een eigen verhaal. Middels deze tool wil het samenwerkingsverband zoveel mogelijk verhalen ophalen van ouders/verzorgers over hun ervaringen met Passend Onderwijs. Deze ervaringen worden vervolgens gebruikt voor het ontwikkelen en inrichten van het oudersteunpunt. Het samenwerkingsverband nodigt ouders van harte uit om hun ervaringen via deze link met hen te delen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

St. Victorschool - Pilarenlaan 33 - 2211 LH Noordwijkerhout