Login

RK Basisschool St Victor

Welcome to the parent portal of RK Basisschool St Victor.


 

Optional photo of the school

This is the site our school uses to communicate with our parents. Each parent and school employee has an account and can send each other messages and invitations that will also appear on the personal agenda. In addition a school can easily create Polls and Surveys for the parents to fill in and administer the Year calendar. The pictures and documents library and the forum (release versie 2.0) will add even more to the communication options.

For more information please visit www.schoudercom.nl

Public blogs

preview
Nick van der Voet Nick van der Voet
Published in '2019-2020 Kermisspelletjes'

Ondanks het slechte weer was het een super leuke kermisochtend! Met dank aan alle hulpouders waren er in de school heel veel verschillende activiteiten die de leerlingen konden kiezen. Ook was er een super leuke zweefmolen voor de groepen 1-2-3-4. De groepen 5-6-7-8 hadden een hele grote Stormbaan die in de gymzaal was te vinden.

preview
Marijke Nulkes Marijke Nulkes
Published in 'Blog van 1/2C'

Altijd weer spannend voor de kinderen en de juffen zo’n eerste schooldag.

We hebben elkaar een beetje leren kennen en wat routines besproken.

Vakantie verhalen verteld en heerlijk gekozen.

Het gaat vast en zeker een heel leerzaam en gezellig schooljaar worden 😄

preview
Wendy Meijer- de Ridder Wendy Meijer- de Ridder
Published in 'Kinderboekenweek (2018-2019)'

Woensdag 3 oktober hebben we met de hele school de Kinderboekenweek feestelijk geopend op het schoolplein met een mooi gedicht en een vrolijke dans. Het thema is vriendschap en het motto ‘Kom Erbij!’. Op de boekenmarkt was het ‘s middags gezellig druk en veel kinderen hebben weer mooie boeken gekocht. Komende week zijn er in alle klassen veel activiteiten, zoals de griffel en penseel wedstrijd, voorlezen aan een maatjes groep en een vriendschap slinger maken. We maken er met elkaar een gezellige week vol met leesmomenten van!

preview
Marijke Nulkes Marijke Nulkes
Published in 'Kermisspelletjes (2018-2019)'

Gezellig met elkaar binnen spelletjes gedaan 😄

iedereen heeft zich prima vermaakt .

Veel ouders hebben ons geholpen. Bedankt !!!

Het ijsje van de oranje vereniging smaakte heerlijk !!

 

preview
Wendy Meijer- de Ridder Wendy Meijer- de Ridder
Published in 'Meesterlijke juffendag (2017-2018)'

Woensdag 4 april was een heugelijke dag; alle juffen en meester Paul van de St. Victor school waren voor het eerst op de zelfde dag jarig! Deze bijzondere gebeurtenis werd bijgewoond door hoog bezoek; Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Zij gaven het startsein voor een spetterende show. De kinderen genoten en dankbaar namen de leerkrachten de staande ovatie in ontvangst. Na de show ging het feest verder in de klassen. Er werden leuke spelletjes gedaan, lekker gesnoept en de leerkrachten zijn verwend met leuke cadeaus, lieve woorden en mooie tekeningen. Heel erg bedankt! Het was een onvergetelijke dag.