Login

RK Basisschool St Victor

 

Welcome to the parent portal of RK Basisschool St Victor.


 

Optional photo of the school

This is the site our school uses to communicate with our parents. Each parent and school employee has an account and can send each other messages and invitations that will also appear on the personal agenda. In addition a school can easily create Polls and Surveys for the parents to fill in and administer the Year calendar. The pictures and documents library and the forum (release versie 2.0) will add even more to the communication options.

For more information please visit www.schoudercom.nl

Public blogs

Petra Wijnands Petra Wijnands
Inloopspreekuur JGT en CJG op school!
Og picture

JGT en CJG zijn dit schooljaar eens per maand op school te vinden voor vragen over opvoeden en opgroeien. Hebben jullie vragen over het welzijn of de ontwikkeling van jullie kinderen of vragen op het gebied van opvoeding zoek hen dan op tijdens deze spreekuren. Mochten vragen eerder aandacht nodig hebben; m.vandercamp@jgthollandrijnland.nl, 06-55432972 of i.dobbe@kwadraad.nl, 06-25379548.

Het eerstvolgende spreekuur is
8 november 8.00 uur
Daarna:

Published in '2018-2019 Interne-Begeleiders'

Wendy Meijer- de Ridder Wendy Meijer- de Ridder
Opening Kinderboekenweek en boekenmarkt
Og picture

Woensdag 3 oktober hebben we met de hele school de Kinderboekenweek feestelijk geopend op het schoolplein met een mooi gedicht en een vrolijke dans. Het thema is vriendschap en het motto ‘Kom Erbij!’. Op de boekenmarkt was het ‘s middags gezellig druk en veel kinderen hebben weer mooie boeken gekocht. Komende week zijn er in alle klassen veel activiteiten, zoals de griffel en penseel wedstrijd, voorlezen aan een maatjes groep en een vriendschap slinger maken. We maken er met elkaar een gezellige week vol met leesmomenten van!

Published in '2018-2019 Kinderboekenweek'

Petra Wijnands Petra Wijnands
Spreekuur JGT en CJG
507f5c13065c64f056b19053ad989614

Inline imageInline image

 

Kom naar ons spreekuur!

 

Wij, Merel van der Camp (Jeugd- en Gezinsteam Noordwijkerhout) en Ilse Dobbe (pedagoog van het Centrum voor Jeugd en Gezin), zijn dit schooljaar eens per maand op school te vinden voor vragen over opvoeden en opgroeien. Hebben jullie vragen over het welzijn of de ontwikkeling van jullie kinderen of vragen op het gebied van opvoeding zoek ons dan op tijdens deze spreekuren. Mochten vragen eerder aandacht nodig hebben; m.vandercamp@jgthollandrijnland.nl, 06-55432972 of i.dobbe@kwadraad.nl, 06-25379548.

Het eerste spreekuur is op woensdag 10 oktober om 11.00 uur.

 

Daarna:

8 november     8.00 uur

19 december 11.00 uur

10 januari        8.00 uur

6 februari      11.00 uur

14 maart         8.00 uur

10 april         11.00 uur 

16 mei            8.00 uur

12 juni          11.00 uur

11 juli             8.00 uur

11 juli           11.00 uur

Published in '2018-2019 Interne-Begeleiders'

Marijke Nulkes Marijke Nulkes
Kermis groepen 1-2
Og picture

Gezellig met elkaar binnen spelletjes gedaan 😄

iedereen heeft zich prima vermaakt .

Veel ouders hebben ons geholpen. Bedankt !!!

Het ijsje van de oranje vereniging smaakte heerlijk !!

 

Published in '2018-2019 Kermisspelletjes'

Wendy Meijer- de Ridder Wendy Meijer- de Ridder
Opening meesterlijke juffendag
Og picture

Woensdag 4 april was een heugelijke dag; alle juffen en meester Paul van de St. Victor school waren voor het eerst op de zelfde dag jarig! Deze bijzondere gebeurtenis werd bijgewoond door hoog bezoek; Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Zij gaven het startsein voor een spetterende show. De kinderen genoten en dankbaar namen de leerkrachten de staande ovatie in ontvangst. Na de show ging het feest verder in de klassen. Er werden leuke spelletjes gedaan, lekker gesnoept en de leerkrachten zijn verwend met leuke cadeaus, lieve woorden en mooie tekeningen. Heel erg bedankt! Het was een onvergetelijke dag.

Published in 'Meesterlijke juffendag (2017-2018)'

Nick van der Voet
Schoolvoetbaltoernooi 4 april: Winnaars!
Og picture

Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor groep 8 is dit jaar gewonnen door de St. Victorschool na een spannende finale. Maar laten we beginnen bij het begin.

Om 13:00 begon het toernooi, bestaande uit vier poules van 4 teams. In de poule speelde de St. Victorschool tegen de Regenboog, Wakersduin en Noordwijkse school. Alle poulewedstrijden werden gewonnen en dus eindigde onze school op de eerste plek.

 

Alle poulewinnaars spelen in een kruisfinale tegen elkaar om de plekken een tot en met 4 te verdelen. In een spannende halve finale tegen de Klaverweide werd er gewonnen en mochten de jongens zich opmaken voor de grote finale, tegenstander Prinsenhof.

 

Het bleek een echte finale te worden met kansen voor beide teams. Toch wist geen team het net te vinden en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Er werd door elk team 1 strafschop gemist voordat de laatste 2 spelers aan de beurt waren. De St. Victorschool schoot raak en helaas voor de Prinsenhof schoot de beslissende speler over.

 

De jongens hebben zich nu geplaatst voor de volgende ronde!

Published in 'Bewegingsonderwijs (2017-2018)'

Ellen de Klerk Ellen de Klerk
Paasontbijt
Og picture

Vol trots kwamen de kinderen vanmorgen binnen met prachtig versierde paasdozen. Iedereen had een ontbijtje voor een klasgenootje gemaakt. Elk kind mocht de doos opzoeken met zijn of haar naam erop. Zo was de tafelschikking nog een grote verrassing.

Published in 'Blog van 5A'

Wendy Meijer- de Ridder Wendy Meijer- de Ridder
Naar het tuincentrum!
Og picture

Laat de lente maar komen, wij zijn er klaar voor. Vorige week zijn we in de klas gestart met het thema 'het tuincentrum'. We hebben een eigen tuincentrum in de klas en leren van alles over de groei en bloei van bollen en zaden. Vandaag zijn we op speurtocht gegaan door een echt tuincentrum, dat was super leuk en leerzaam. Aan het eind van ons bezoek kregen we allemaal een potje met zaadjes mee om thuis te zaaien. Bedankt Tuinextra!

Published in 'Blog van 1/2D'

Nick van der Voet
Bowlen groep 7 en 8
Og picture

Dinsdag 6 februari was het jaarlijkse bowlingtoernooi. Leerlingen van verschillende scholen uit groep 7 en 8 konden zich opgeven voor dit toernooi. De St. Victorschool deed mee met vier teams, elk bestaande uit drie leerlingen. 

 

Om 16:00 uur werd de eerste bal gegooid in Flamingo in Noordwijkerhout en vanaf dat moment was het meteen spannend. Alle teams deden hun uiterste best en gingen vol enthousiasme voor de strikes en spares. Uiteindelijk werd de winnaar bekend in de absolute slotfase. Met een verschil van 14 punten werden Siem, Hidde en Lucas winnaars van de dag. 

 

Het was een leuke en geslaagde middag, mede door alle aanwezige leerlingen die met veel plezier hebben gespeeld!

Published in 'Bewegingsonderwijs (2017-2018)'

Melanie Brouwer Melanie Brouwer
De Fiepbus
Og picture

‘s Ochtends hadden we hem al voorbij zien rijden.

De Fiepbus!!

En eindelijk mochten wij ‘s middags hem bezoeken.

Dat was echt fantastisch!

Er was een doolhof, spelletjes, filmpjes, en ook konden we kleuren.

Wij hebben genoten!

 

Published in 'Blog van 1/2A'